2015-09-26 10:23:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ne hozon fontos döntéseket, szórakozzon

Napi horoszkóp szeptember 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében áll, és segíti abban, hogy sikerüljenek a hétvégi tervei. Minden az elképzelése szerint alakul, a ház körüli munkákkal is jól halad. Az este legyen a romantikáé!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. A családját érintő fontos kérdésekben ne ma hozzon döntést! Jobb, ha óvatosan fogalmaz a kényes kérdéseket illetően, mert a körülmények miatt rövidesen megváltoztatja az álláspontját.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Kellemes lustálkodással töltheti a napot, de ha inkább a barátaival találkozna, akkor is jól fogja érezni magát. A tanácsot, amit kap, fogadja meg, érdemes hallgatni azokra, akik őszintén szeretik önt.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Jó lenne, ha egy kis időt szakítana önmagára, az egyedüllét olykor hasznos lehet! Most meg tud szabadulni azoktól a gondolatoktól, elképzelésektől, amelyek csak felesleges terheket jelentenek az ön számára. Olyan érzése támadhat, hogy valami az ön háta mögött történik, és elképzelhető, hogy igaza van...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Halak jegyében áll. Legyen óvatos, most olyan váratlan eseményeket hozhat az élet, amelyekre álmában nem gondolt volna... Ezeknek pozitív hatásai is lehetnek, de csak akkor, ha meg tudja őrizni a higgadtságát.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Halak jegyében áll, ez önt különösen empatikussá teszi. Együtt érez azokkal a barátaival, akik nehéz helyzetben vannak, és ők bizalommal, nyíltsággal hálálják meg a segítőkész szavait.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Halak jegyében áll. Családi ügyekkel kapcsolatban a döntést halassza későbbre. Egyébként is jellemző önre, és most valóban jól is teszi, ha elkerüli a nyílt konfrontációt az idősebb rokonaival!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Ön most különösen tevékeny hangulatban van, és nagyon nehezen kezeli, ha várnia kell valamire, vagy valakire. A Merkúr még quadrátban van a Plútóval, ez türelmetlenséghez vezethet. Próbálja meg elfogadni, hogy nem mindig az elképzelései szerint alakulnak a dolgok!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Halak jegyében áll. Alkalmatlan a nap a fontos döntések meghozatalára, ezért jobban teszi, ha szórakozással tölti az idejét! Ne aggodalmaskodjon, ne törje a fejét a problémákon, inkább kapcsolódjon ki a barátaival!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Halak jegyében áll. Kiválóan érzi magát, élvezi a jól megérdemelt nyugalmat. Szeretettel viszonozzák a családtagjai és a barátai, ha gondoskodik róluk és törődik velük. A hűség önnek nemcsak egy üres szó - mély érzései ma viszonzásra találnak.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Halak jegyében áll. Ne várjon túl sokat a mai naptól. A legjobb, amit tehet, ha pihenéssel tölti ezt a szombatot. A Merkúr kellemetlen kapcsolatban van a Plútóval, ez heves szóváltásokat eredményezhet, akár a nagyszülőkkel is.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll. Ettől kevésbé lesz tárgyilagos, úgyhogy a fontos döntéseket halassza máskorra. A Merkúr és a Plútó kedvezőtlen kapcsolatban állnak egymással, emiatt rossz lehet a hangulata. Ügyeljen erre, ne másokat okoljon azért, ha nem tudja jól érezni magát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: